kunststof rabatdelen

Kunststof met nerfstructuur

 Pluspunten:
– Duurzaam
– Milieuvriendelijk
– Onderhoudsarm
– Brandveilig
– Veel kleuren
– UV bestendig

 Minpunten:
– Geen echt hout
– Brandbaar

Kunststof met nerfstructuur gevelbekleding is een uitstekende vervanger voor hout. Het materiaal is onderhoudsarm en is mede door de nerfstructuur haast niet van echt te onderscheiden. Dit type gevelbekleding is in verschillende vormen verkrijgbaar en kan mede daardoor in de lengte of de breedte gemonteerd worden. Het is erg geschikt voor een renovatieproject en in een groot scala van kleuren te verkrijgen.

VinyPlus wordt vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen waardoor de gevelpanelen erg krachtig zijn en goed tegen een stootje kunnen. Dankzij een aangebrachte toplaag zijn de gevelpanelen bestand tegen invloeden van buitenaf zoals regen, wind en UV-licht. Deze toplaag zorgt er tevens voor dat VinyPlus verkrijgbaar is in 23 kleuren op voorraad met daarbij uniforme afwerkprofielen.

VinyPlus is leverbaar in 3 modellen:

opdek

 

 

Gemiddelde beoordeling van gevelbekleding

3 beoordelingen van “Kunststof met nerfstructuur

  1. Als aannemer gebruik ik al jaren VinyPlus gevelbekleding. Ideaal toe te passen, gemakkelijk te bewerken en verkrijgbaar in veel kleuren, dat is voor mij de reden voor het kiezen van Vinyplus.

    5
  2. Onze oude houten schroten laten vervangen door nieuwe kunststof panelen van VinyPlus. Na 6 maanden nog steeds erg tevreden over het product.

    5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *