houtlook gevelbekleding

houtlook

plusPluspunten:
– CE markering
– Milieuvriendelijk
– Natuurlijke hout uitstraling
– Onderhoudsarm
– Perfecte sluiting
– UV bestendig

 

Houtlook gevelbekleding met 3-kleuren technologie is een nieuwe generatie in kunststof gevelbekleding. Deze bijzondere 3-kleuren technologie heeft een authentieke uitstraling door de natuurlijke structuur.

Een duurzame gevel is een perfect alternatief voor houten gevels die kunnen rotten en veel onderhoud vergen. De gevels zijn onderhoudsarm, en rotten niet. Hiernaast is de gevelbekleding vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige kunststoffen en recyclebaar.

Houtlook gevelbekleding zijn vervaardigd in de E.U. en hebben een CE-markering en voldoen aan de richtlijnen van Duurzaam Bouwen (DuBo).

Houtlook gevelbekleding is leverbaar in het model potdeksel en verkrijgbaar in 3 kleuren:

wooddesign-goudeiken wooddesign-grafiet zilvergrijs-wooddesign


Gemiddelde beoordeling van gevelbekleding

3 beoordelingen van “houtlook

  1. Door het 3D effect geeft mijn nieuwe gevel een natuurlijke uitstraling. Mijn voordeel is dat ik niet meer hoef te schilderen alleen een enkele keer per jaar het schoonmaken met een sopje.

    5
  2. Onze schuur hebben wij bekleed met 2 kleuren grijs. Prachtig resultaat door de kleuren combinatie en het lijkt net echt hout!

    5
  3. Erg tevreden over deze gevelpanelen. Zitten nu al ruim een jaar op mijn schuur en ze zien er uit als nieuw. Hier zorg je zelf voor door goed schoon te maken.

    5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *